Urmărește-ne

Qatar Airways dublează numărul zborurilor din București către Doha

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Qatar Airways dublează numărul zborurilor din București către Doha

Știri

Qatar Airways dublează numărul zborurilor din București către Doha

Qatar Airways, una din cele mai mari companii aeriene din lume, contectează România cu Qatar prin zborul nonstop dintre București și Doha de aproape 5 ani.

Până la începutul lunii August, acest zbor era efectuat cu o frecvență zilnică, însă începând cu luna August frecvența zborurilor a fost dublată, astfel călătorii pot alege unul dintre cele două zboruri, programul lor fiind cel de mai jos:

QR 222: București (OTP) 13:10 – 17:40 Doha (DOH)
QR 221: Doha (DOH) 07:15 – 12:10 București (OTP)

QR 220: București (OTP) 20:35 – 01:05 (a doua zi) Doha (DOH)
QR 219: Doha (DOH) 14:05 – 19:00 București (OTP)

Zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320, iar durata lor este de 4 ore și jumătate. Deoarece Qatar Airways este o companie de 5* Skytrax, singura de asemenea care zboară în România, pasagerii zborului către Doha beneficiază de sistemul de In-Flight Entertainment care oferă o colecție mare de filme, muzică și seriale TV.

Citește și  Wizz Air va zbura din iunie 2021 din Cluj Napoca spre Catania și Chania

Prețurile unui bilet dus-întors din București către Doha încep de la 730 EUR, însă zborurile către alte destinații servite de Qatar Airways sunt uneori mai ieftin sau nu cu mult mai scump. Odată ajunși la Doha, de acolo Qatar Airways efectuează zboruri către peste 150 de destinații din întreaga lume.

Natali Brodnik, Commercial Manager Qatar Airways România declară: „De la inaugurarea rutei Doha – București, în urmă cu cinci ani, am ajuns de la patru zboruri pe săptămână via Budapesta, la două zboruri directe în fiecare zi. Ne bucurăm de încrederea pasagerilor din România și suntem încântați să le facilităm accesul către Doha și alte destinații îndepărtate, la bordul unor aeronave moderne, cu cel mai înalt nivel al serviciilor din industrie”.

Compania a fost fondată în 22 noiembrie 1993 și este membra a alianței Oneworld, iar la finele acestui an va sărbători 5 ani de operațiuni în România.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Aeroportul Hamad din Doha (DOH) a devenit al șaselea aeroport din lume premiat cu 5* Skytrax – BoardingPass.ro – știri aviație, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus