BIAS 2022 va avea loc în septembrie pe aeroportul Aurel Vlaicu din București

Foto: Richard Mircea George

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS) 2022, ediția a XII-a, se va desfășura sâmbătă, 3 septembrie 2022, la Aeroportul Internațional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO.

După o absență de doi ani, cel mai impresionant spectacol aviatic din România revine cu o ediție dedicată primei femei parașutist din România, Smaranda Brăescu, dar și celebrării celor 110 ani de la înființarea Aeroportului Băneasa.

BIAS 2022 e va desfășura sâmbătă, 3 septembrie 2022, la Aeroportul Internațional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO.

Organizatorii acestuia – Compania Națională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO – promit un show la înălțimea renumelui obținut în cele 11 ediții ale BIAS desfășurate din 2009 încoace.

La fel ca și în anii trecuți, intrarea la eveniment va fi liberă.

Detalii despre invitații români și străini precum și despre programul evenimentului vor fi disponibile în curând.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
40
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
40
Share