Onur Air va opera un zbor de repatriere din Chișinău spre India cu A330

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a aprobat vineri, 12 iunie, două zboruri de repatriere operate de Onur Air pe rutele Istanbul – Chișinău și Chișinău – Cochin (India).

Cele două zboruri vor fi operate în data de 16 iunie cu un Airbus A330 deținut de compania turcă Onur Air.

Pe segmentul Istanbul – Chișinău vor putea călători cetățeni moldoveni și cei cu rezidență în Republica Moldova iar prețul unui bilet este de 125EUR.

Pe al doilea zbor, din capitala Moldovei către Cochin, oraș situat în sud-vestul Indiei, vor putea călători doar cetățeni indieni. Costul unui bilet este de 650EUR.

Este de menționat că acest zbor ar fi fost organizat pentru sutele de studenți indieni înscriși la facultățile din Republica Moldova.

Orar zbor Chișinău – Cochin, India:
8Q6601: Chișinău (KIV) 10:45 – 21:30 Cochin (COK).

Orar zbor Istanbul – Chișinău:
8Q6600: Istanbul (IST) 08:00 – 09:45 Chișinău (KIV).⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
17
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
17
Share