Consiliul Judeţean Suceava negociază o cursă directă către Antalya pentru vara 2016

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că negocierile autorităţilor sucevene sunt aproape de finalizare privind introducerea unui charter de vară pe ruta Suceava (SCV) -Antalya (AYT).  Cursa va avea frecvenţă regulată şi se doreşte a fi operată cu o companie low-cost.

El a mai anunţat că, de la 1 martie 2106, TAROM va opera curse în fiecare zi cu excepţia zilei de sâmbătă cu over-night, cu plecare de pe Suceava la 05:55 şi aterizare pe Suceava la 22:30. Nechifor a menţionat că în acest fel vor putea fi accesate cu uşurinţă 20 de destinaţii externe cu stop-over pe Otopeni, la preţuri convenabile.

Nechifor a menţionat că aeroportul sucevean are cea mai bună infrastructură aeroportuară din ţară, după Otopeni.

Aeroportul Suceava a fost redeschis traficului aerian internaţional din 25 octombrie 2015, după ce a fost închis din ianuarie 2014 pentru lucrări de modernizare. A fost construită o nouă pistă, implementat un sistem de balizaj competitiv, s-a construit un nou turn de control şi a fost reamenajată aerogara.

sursa: mediafax.ro⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share