Urmărește-ne

Acord de codesharing între doi mari transportatori comerciali din Rusia

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Acord de codesharing între doi mari transportatori comerciali din Rusia

Știri

Acord de codesharing între doi mari transportatori comerciali din Rusia

Companiile S7 Airlines (S7, Novosibirsk) și Aeroflot (SU, Moscova Sheremetyevo) au încheiat un acord de codesharing, adică un aranjament de afaceri din domeniul aviației în cazul în care două sau mai multe companii aeriene împart același zbor.

Acest acord acoperă perioada 27 martie – 29 octombrie 2016 și implică operarea a douăzeci de rute interne și internaționale, împărțite în mod egal între cei doi transportatori. Pentru fiecare alocare a zece rute, compania Aeroflot are rolul de transportator comercial, iar compania S7 Airlines devine transportatorul de marketing, rolurile inversându-se la fiecare zece rute operate.

Cu toate că niciun transportator nu a confirmat oficial semnarea acestui acord, rutele ce ar putea fi acoperite includ următoarele destinații, cu baza din Vladivostok: Yuzhno-Sakhalinsk, Beijing Capital; Hong Kong, Chek Lap Kok; și Tokyo Narita. De asemenea, ruta Khabarovsk-Beijing este acoperită.

Subsidiara Aeroflot – Aurora (HZ, Yuzhno-Sakhalinsk) – nu face parte din acest acord pentru că rețeaua sa de operare nu coincide cu cea a transportatorului S7 Airlines.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus