Urmărește-ne

Audieri în Parlamentul Moldovei privind privatizarea AirMoldova

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Audieri în Parlamentul Moldovei privind privatizarea AirMoldova

Știri

Audieri în Parlamentul Moldovei privind privatizarea AirMoldova

În decursul zilei de marți, 11 septembrie, în Parlamentul Republicii Moldova au avut loc o serie de audieri a unor personaje cheie care au fost implicate în procesul de privatizare a companiei AirMoldova.

Comisia de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice (2013 – 2019) a desfășurat în Parlamentul Republicii Moldova audieri publice care au avut ca subiect privatizarea companiei aeriene AirMoldova.

La ședința care a avut loc marți, 11 septembrie, au fost prezenți trei membri ai Comisiei, iar prima persoană audiată a fost Chiril Gaburici, fost ministru al Economiei și Infrastructurii din Moldova.

Președintele Comisiei, Igor Munteanu, a anunțat săptămâna trecută că la audieri sunt invitați Chiril Gaburici (fost ministru al Economiei și Infrastructurii), Nicolae Eșanu (fost Secretar de Stat în Ministerul Justiției), Dzinters Pomers (Director al Civil Aviation Group SRL), Oana Petrescu (Director al Blue Air) și Pavel Filip (fost prim ministru).

La începutul ședinței, Igor Munteanu a anunțat că în urma invitațiilor transmise a primit două returnări poștale din partea Civil Aviation Group și Oana Petrescu, ceea ce înseamnă că și-au schimbat adresa și erau obligați să anunțe modificarea ministerului Economiei.

Igor Munteanu a declarat că-i va transmite ministrului de Interne, Andrei Năstase, o adresă pentru a-i contacta reprezentanții companiei Blue Air și ai Civil Aviation Group.

Aceste audieri au avut loc după ce, potrivit presei din Republica Moldova, Civil Aviation Group SRL, deținută de doi oameni de afaceri și compania Blue Air, nu și-ar fi îndeplinit angajamentele din dosarul de privatizare a AirMoldova.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus