Urmărește-ne

Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

Știri

Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

Începând cu a doua jumătate a acestei luni, operatorul low-cost Blue Air va efectua din nou zboruri pentru compania LOT Polish Airlines, însă de data aceasta cu două aeronave și pe o perioadă mai îndelungată decât data trecută.

Cele două aeronave Boeing 737-800NG, înmatriculate YR-BMK (7.6 ani) și YR-BMN (6.9 ani), vor zbura din București către hubul LOT din Varșovia în data de 8 sau 9 ianuarie. Aceste avioane, alături de altele, au fost preluate de Blue Air de la operatorul low-cost Pegasus Airlines din Turcia și oferă o capacitate de transport de 189 de pasageri într-o singură clasă de călătorie.

Potrivit informațiilor pe care le-am aflat, cele două avioane vor înlocui două Boeinguri 737-400 (SP-LLF și SP-LLE, ambele au 21 de ani) din flota LOT care vor intra la mentenanță în curând, cel mai probabil fiind vorba de un D-check.

Blue Air a mai operat în vara acestui an zboruri pentru operatorul polonez timp de aproximativ o lună și jumătate, însă cu un singur avion.

Un alt operator român care a mai zburat pentru LOT Polish Airlines este CarpatAir. Acesta a avut alocat unul din cele trei aeronave Fokker 100 la baza LOT din Tallinn, Estonia, până în 31 Decembrie. De asemenea, până la începutul lunii Decembrie 2017, CarpatAir a operat zboruri pentru LOT cu două din cele trei Fokkere 100.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Rutele LOT Polish Airlines care vor fi operate de aeronave Blue Air – BoardingPass.ro

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus