Urmărește-ne

Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

Știri

Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

Începând cu a doua jumătate a acestei luni, operatorul low-cost Blue Air va efectua din nou zboruri pentru compania LOT Polish Airlines, însă de data aceasta cu două aeronave și pe o perioadă mai îndelungată decât data trecută.

Cele două aeronave Boeing 737-800NG, înmatriculate YR-BMK (7.6 ani) și YR-BMN (6.9 ani), vor zbura din București către hubul LOT din Varșovia în data de 8 sau 9 ianuarie. Aceste avioane, alături de altele, au fost preluate de Blue Air de la operatorul low-cost Pegasus Airlines din Turcia și oferă o capacitate de transport de 189 de pasageri într-o singură clasă de călătorie.

Potrivit informațiilor pe care le-am aflat, cele două avioane vor înlocui două Boeinguri 737-400 (SP-LLF și SP-LLE, ambele au 21 de ani) din flota LOT care vor intra la mentenanță în curând, cel mai probabil fiind vorba de un D-check.

Citește și  Rută nouă: Sibiu - Bruxelles Charleroi din noiembrie 2021 cu Ryanair

Blue Air a mai operat în vara acestui an zboruri pentru operatorul polonez timp de aproximativ o lună și jumătate, însă cu un singur avion.

Un alt operator român care a mai zburat pentru LOT Polish Airlines este CarpatAir. Acesta a avut alocat unul din cele trei aeronave Fokker 100 la baza LOT din Tallinn, Estonia, până în 31 Decembrie. De asemenea, până la începutul lunii Decembrie 2017, CarpatAir a operat zboruri pentru LOT cu două din cele trei Fokkere 100.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Rutele LOT Polish Airlines care vor fi operate de aeronave Blue Air – BoardingPass.ro

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus