Urmărește-ne

Blue Air va opera zboruri pentru Air Italy cu un Boeing 737 din 1 aprilie

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va opera zboruri pentru Air Italy cu un Boeing 737 din 1 aprilie
Foto: Henryk Konrad

Știri

Blue Air va opera zboruri pentru Air Italy cu un Boeing 737 din 1 aprilie

Din cauza reținerii la sol a aeronavelor Boeing 737 MAX în întreaga lume, compania Air Italy, la fel ca alți operatori afectați de această problemă, este nevoită să închirieze aeronave pentru a putea opera toate zborurile programate.

Cu această ocazie, în perioada 1 – 4 aprilie Blue Air va zbura cu un Boeing 737-800NG (YR-BMN) pentru operatorul italian pe ruta Palermo – Milano Malpensa. Acesta este primul contract de acest tip pe care Blue Air îl cu această companie aeriană.

Flota Air Italy numără 3 Boeinguri 737 MAX 8, 1 Boeing 737-700, 5 Boeinguri 737-800 și 5 Airbusuri A330. Air Italy este deținută în proporție de 49% de Qatar Airways.

De asemenea, începând de duminică, 31 martie, Blue Air va începe să zboare pe o perioadă mai lungă de timp cu două aeronave Boeing 737-800NG (YR-BMK și YR-BMM) pentru LOT Polish Airlines. Acesta este al treilea contract pe care Blue Air îl are cu operatorul polonez.

Citește și  Rută nouă: București - Chambery (Alpi) cu Animawings din ianuarie 2022

În trecut Blue Air a mai operat și pentru SATA Airlines și Air Moldova iar din această vară va zbura și pentru Thomas Cook Germania.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus