Știri
1

Blue Air va recepționa după sărbătorile pascale două Boeinguri 737-800NG de la Pegasus; au numai șapte ani vechime

12 aprilie 2017
20774 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
Blue Air va recepționa după sărbătorile pascale două Boeinguri 737-800NG de la Pegasus; au numai șapte ani vechime

Blue Air țintește să aibă în flotă numai puțin de 30 de aeronave până la finalul acestui an, ținând cont de numărul mare de rute noi anunțate este clar că are nevoie de mai multe aeronave pentru a opera toate zborurile promise, dar și charterele din sezonul de vară pe care le-a contractat.

După sărbătorile pascale, operatorul va primi două aeronave de la Pegasus Airlines (Turcia). Acestea au o vechime de aproape șapte ani și în acest moment sunt configurate într-o singură clasă de călătorie, cabina acestora putând transporta 189 de pasageri.

Cele două aeronave au zburat în East Midlands (UK) în 5 Aprilie, pentru a fi vopsite în livery Blue Air, iar conform Skyliner Aviation una dintre ele (aeronava înmatriculată TC-AAV) s-a întors astăzi la Istanbul.

Citește și  București - Timișoara cu Blue Air din 15 Iunie (sezonal)

Una dintre aeronave este înmatriculată TC-ABP, a efectuat primul zbor în 18 Iunie 2010 și este propulsată de două motoare CFMI CFM56, iar a doua este înmatriculată TC-AAV. Primul zbor a celei de-a doua aeronavă ex-Pegasus care se va alătura flotei Blue Air a fost în 20 Mai 2010.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *