Urmărește-ne

Blue Air va zbura din nou pentru LOT cu două Boeinguri 737-800NG

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va zbura din nou pentru LOT cu două Boeinguri 737-800NG
Foto: Karol Bawoł

Știri

Blue Air va zbura din nou pentru LOT cu două Boeinguri 737-800NG

Începând de dumninică, 31 martie, compania LOT Polish Airlines va închiria două avioane Boeing 737-800NG de la Blue Air.

Momentan nu se cunoaște durata contractului însă cele două avioane planificate să fie trimise la Varșovia sunt YR-BMK și YR-BMM, dacă nu apar modificări.

Primele zboruri pe care Blue Air le va opera duminică pentru LOT sunt pe rutele Varșovia – Dusseldorf, Varșovia – Larnaca și Varșovia – Amsterdam.

În trecut cele două companii aeriene au mai colaborat în acest sens. Anul trecut Blue Air a operat cu două avioane pe întreaga durată a anului iar în sezonul de vară au avut până la cinci aeronave închiriate către LOT.

De asemenea, în curând Blue Air va mai trimite și la Stuttgart alte trei aeronave. Acestea vor opera zboruri pentru Thomas Cook Germania.

Pe lângă aceste contracte, se mai zvonește că încă un avion Blue Air va opera, posibil pentru Montenegro Airlines, zboruri din Podgorica.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus