Urmărește-ne

British Airways suspendă toate zborurile spre Cairo timp de șapte zile

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. British Airways suspendă toate zborurile spre Cairo timp de șapte zile
Foto: Sean Noel O'Connell

Știri

British Airways suspendă toate zborurile spre Cairo timp de șapte zile

Compania aeriană British Airways a anunțat în această după-amiază că a luat decizia de a suspendat cu efect imdiat toate zborurile sale spre Cairo.

Potrivit companiei, zborurile sale din UK spre capitala Egiptului vor fi suspendate timp de șapte zile ca măsură de precauție începând de astăzi.

Într-un comunicat de presă, BA declară: „Revizuim în permanență măsurile noastre de securitate la toate aeroporturile din întreaga lume și am suspendat zborurile spre Cairo timp de șapte zile ca măsură de precauție pentru a permite o evaluare suplimentară.

Siguranța și securitatea pasagerilor noștri și a echipajului nostru este întotdeauna prioritatea companiei și nu vom folosi niciodată o aeronavă dacă nu este sigur să o facem”.

O purtătoare de cuvânt a BA a refuzat să dea mai multe detalii despre decizie afirmând: „nu discutăm niciodată probleme de securitate.

Potrivit Reuters, trei surse egiptene de securitate din aeroport au declarat că personal britanic a verificat miercuri și joi securitatea aeroportului din Cairo însă dar nu au obținut detalii suplimentare.

Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii a anunțat că „există un risc sporit de terorism împotriva aviației” în Egipt însă fără a oferi prea multe detalii.

Pe ruta Londra – Cairo operează zboruri două companii aeriene, British Airways și Egypt Air însă până în acest moment doar BA a anunțat suspendarea zborurilor.

Din România singura companie care zboară regulat la Cairo este TAROM, însă din întreaga țară în acest sezon estival sunt operate zeci de zboruri charter spre aeroporturile din zona resorturilor de la Marea Roșie.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus