Urmărește-ne

Carpatair va opera zboruri pentru Montenegro Airlines cu un Fokker100

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Carpatair va opera zboruri pentru Montenegro Airlines cu un Fokker100
Foto: Nicu Maicariu

Știri

Carpatair va opera zboruri pentru Montenegro Airlines cu un Fokker100

Un Fokker100 al companiei Carpatair care se afla la Arad a zburat joi după-amiază spre Tivat, Muntenegru. Cu acest avion compania românească va opera zboruri comerciale pentru Montenegro Airlines.

Fokkerul 100, înmatriculate YR-FKB, care a zburat către Muntenegru are o vârstă de 27.5 ani, este propulsat de motoare două motoare Rolls Royce RB.183 Tay și are o capacitate de transport de 100 pasageri într-o singură clasă de călătorie, în format 2-3.

Pe lângă acest avion al Carpatair, Montenegro Airlines a mai închiriat încă un Boeing 737 de la Blue Air de la jumătatea lunii aprilie.

În prezent, un alt avion al Carpatair operează zboruri comerciale pentru operatorul sloven Adria Airways iar al treilea F100 din flota companiei operează diverse zboruri charter.

Citește și  Pasagerii cu documente Covid-19 lipsă au adus companiilor aeriene peste 1,3 mii de amenzi în UK

De asemenea, avionul care a zburat în Muntenegru s-a întors miercuri din Ljubljana, Slovenia, după ce a operat zboruri pentru Adria Airways.

Potrivit unor informații din interiorul companiei, Carpatair intenționează să înlocuiască cele trei avioane Fokker 100 cu Embraere E190 sau E195, mai multe detalii aici.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus