CEO-ul KLM a negat informațiile dintr-un memo intern în care se menționa că nu vor primi A350

Pieter Elbers, CEO al KLM Royal Dutch Airlines, a negat informațiile apărute la începutul lunii martie într-un memo intern într-un interviu acordat Reismedia în aceeași lună în cadrul summitului A4E Aviation care a avut loc la Bruxelles, potrivit siteului olandez luchtvaartnieuws.nl.

În acel memo, a cărui captură de ecran a apărut pe internet abia astăzi, conducerea grupului AF-KL menționa că Air France va recepționa toate cele 28 de Airbusuri comandate de grup iar KLM va recepționa restul Boeingurilor 787 Dreamliner.

Advertisements

În ciuda informațiilor menționate în nota internă, Elbers a declarat că „ne așteptăm la șapte A350-900 la KLM. Nimic nu s-a schimbat, altfel am fi anunțat”. Cu toate acestea, CEO-ul grupului Air France-KLM, Ben Smith, își doresște ca această schimbare de comenzi să aibă loc, așadar nu este exclus ca pe viitor să se întâmple.

De asemenea, în documentul transmis presei de Airbus în 4 aprilie în care sunt prezentate comenzile de aeronave la final de martie 2019, KLM apare cu o comandă de 7 Airbusuri A350-900 iar Air France are o comandă pentru 21 de Airbusuri A350-900.

În următoarea perioadă KLM va recepționa primul său Boeing 787-10 Dreamliner în timp ce primul Airbus A350-900 a intrat deja pe linia finală de asamblare a fabricii Airbus din Toulouse.

Advertisements
Total
2
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
2
Share