Urmărește-ne

CEO-ul KLM a negat informațiile dintr-un memo intern în care se menționa că nu vor primi A350

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. CEO-ul KLM a negat informațiile dintr-un memo intern în care se menționa că nu vor primi A350

Știri

CEO-ul KLM a negat informațiile dintr-un memo intern în care se menționa că nu vor primi A350

Pieter Elbers, CEO al KLM Royal Dutch Airlines, a negat informațiile apărute la începutul lunii martie într-un memo intern într-un interviu acordat Reismedia în aceeași lună în cadrul summitului A4E Aviation care a avut loc la Bruxelles, potrivit siteului olandez luchtvaartnieuws.nl.

În acel memo, a cărui captură de ecran a apărut pe internet abia astăzi, conducerea grupului AF-KL menționa că Air France va recepționa toate cele 28 de Airbusuri comandate de grup iar KLM va recepționa restul Boeingurilor 787 Dreamliner.

În ciuda informațiilor menționate în nota internă, Elbers a declarat că „ne așteptăm la șapte A350-900 la KLM. Nimic nu s-a schimbat, altfel am fi anunțat”. Cu toate acestea, CEO-ul grupului Air France-KLM, Ben Smith, își doresște ca această schimbare de comenzi să aibă loc, așadar nu este exclus ca pe viitor să se întâmple.

Citește și  Rute noi: Iași - Madrid și Suceava - Bruxelles cu Wizz Air din decembrie 2021

De asemenea, în documentul transmis presei de Airbus în 4 aprilie în care sunt prezentate comenzile de aeronave la final de martie 2019, KLM apare cu o comandă de 7 Airbusuri A350-900 iar Air France are o comandă pentru 21 de Airbusuri A350-900.

În următoarea perioadă KLM va recepționa primul său Boeing 787-10 Dreamliner în timp ce primul Airbus A350-900 a intrat deja pe linia finală de asamblare a fabricii Airbus din Toulouse.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus