Chartere TAROM de la Tel Aviv către Amsterdam, Praga, Larnaca, Budapesta, Trieste și Constanța?

Pe siteul aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv au fost descoperite de către Thomas (utilizator al forumului Fly-Ra.com) mai multe zboruri către destinații precum Amsterdam, Larnaca, Praga, Budapesta, Trieste și Constanța care ar urma să fie operate în sezonul de vară de la Tel Aviv de compania TAROM.

Deoarece știm că în anii trecuti câteva din aceste rute au fost operate de Blue Air, nu ar fi exclus ca acestea să fie reale, așadar am decis să întrebăm mai multe persoane din interiorul TAROM despre aceste zboruri.

Advertisements

Din informațiile pe care aceștia le au, aflăm că au existat discuții în ceea ce privește operarea mai mult zboruri charter din Tel Aviv către alte destinații în afară de București și Iași, însă nu se știe dacă acestea au fost finalizate și dacă aceste zboruri charter vor fi sau nu operate de TAROM.

Am extras de pe siteul aeroportului israelian o listă cu toate zborurile, excepție cele regulate care sunt operate de TAROM din București și Iași către Tel Aviv, și vedem că este vorba de peste 200 de zboruri către cele 6 destinații enumerate mai sus. Lista completă o puteți descărca de aici.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share