Urmărește-ne

Compania All Nippon Airways are în plan achiziţionarea a trei modele A380

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Compania All Nippon Airways are în plan achiziţionarea a trei modele A380

Știri

Compania All Nippon Airways are în plan achiziţionarea a trei modele A380

Surse din cadrul companiei ANA – All Nippon Airways (NH, Tokio Haneda) au dezvăluit agenţiei de ştiri japoneze Kyodo faptul că  au în plan achiziţionarea a trei aeronave de tip A380-800 de la producătorul Airbus Industrie (AIB, Toulouse Blagnac). Aparatele de zbor sunt programate pentru a fi livrate începând cu anul 2018 şi vor fi folosite pentru a asigura transportul de pasageri pe ruta Tokyo – Honolulu (HNL).

Chiar dacă nu s-a confirmat în mod oficial, se presupune că înţelegerea are legătură cu planul de restabilire financiară a companiei Skymark Airlines (BC, Tokyo Haneda) care a câștigat sprijinul creditorului peste o propunere rivală din partea companiilor Intrepid Aviation şi Delta Air Lines (DL, Atlanta Hartsfield Jackson International) în luna august 2105.

Presa japoneză spune despre compania Airbus că şi-a revizuit decizia în ultimul moment faţă de All Nippon Airways, în defavoarea celorlate două companii, după ce grupul a fost de acord să achiziționeze unele, dacă nu toate modelele Airbus A380-800.

În momentul actual, comapania ANA deţine în flota destinată transportului de călători patruzeci de aeronave B767-300(ER), douăzeci şi opt B777-200(ER), şapte B777-300, douăzeci şi două B777-300(ER), treizeci şi cinci B787-8 şi nouă B787-9.

sursa: ch-aviation.com

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus