Compania turcă AtlasGlobal a suspendat temporar toate zborurile

Foto: Paul Buchroeder

Compania turcă AtlasGlobal a anunțat în această seară printr-o postare pe Facebook suspendarea temporară a zborurilor din 26 noiembrie până în 21 decembrie 2019.

AtlasGlobal menționează public că această decizie a fost luată deoarece compania urmează să treacă printr-o fază de reorganizare însă într-un email trimis angajaților oficialii companiei invocă instabilitatea economică din Turcia și mutarea pe noul aeroport din Istanbul ca principale cauze care au dus la problemele financiare cu care se confruntă.

Advertisements

👋🏻 BoardingPass.ro e și pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

În acest moment siteul companiei este inaccesibil iar AtlasGlobal a oprit vânzarea biletelor pe toate canalele de vânzare până în 16 decembrie.

Ultimul zbor care va fi operat de AtlasGlobal este cel cu numărul KK1291 de pe ruta Erbil – Istanbul.

Compania turcă a fost fondată în 2001, are în flotă un Airbus A320, șapte Airbusuri A321 și două A330 și operează zboruri către 24 de destinații. În 13 noiembrie AtlasGlobal i-a înapoiat companiei de leasing două Airbusuri A321.

Pe lângă operațiunile din Turcia, AtlasGlobal mai deține o subsidiară în Ucraina însă aceasta are în flotă un singur avion după ce al doilea s-a întors la compania de leasing în 21 noiembrie.

AtlasGlobal a operat zboruri charter în ultimii ani din Antalya și către mai multe aeroporturi din România.

Advertisements
Total
6
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
6
Share