Curiozități
Îmi place

Cum să ajungi la mare vara aceasta: Trenurile Soarelui 2016

11 iunie 2016
5985 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Cum să ajungi la mare vara aceasta: Trenurile Soarelui 2016

CFR Călători păstrează tradiția „Trenurilor Soarelui” și în această vară, oferind varianta unei călătorii la tarife decente către stațiunile de la Marea Neagră sau cele din Delta Dunării. Începând din data de 09 iunie și până pe 13 septembrie 2016 veți putea călători cu cele peste 40 de garnituri puse la dispoziție de către compania CFR Călători.

CFR Călători a pregătit un program special de trenuri, care vor fi introduse treptat în circulație, pentru ca toate regiunile țării să poată fi conectate cu destinațiile de vacanță cele mai căutate în perioada verii.

Prin programul estival Trenurile Soarelui conectăm toate zonele țării cu destinațiile turistice de vară și sperăm să le aducem românilor vacanța cât mai aproape”, a declarat Iosif Szentes, director general CFR Călători.

Citește și  Primii pasageri care au aterizat pe Aeroportul Delta Dunării Tulcea au venit din Elveția (Foto)

Prețul întreg pentru o călătorie București — Constanța, fără reduceri, este de 33,40 lei la tren Regio și de 60 lei la tren IR. Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport și costă la clasa a 2-a 60,90 lei la tren Regio și 108,80 lei la tren IR, iar la cumpărarea cu o anticipație de peste 21 de zile reducerea este de 25% din tariful de transport și biletul la clasa a 2-a costă 46 lei la tren IR și 26,05 lei la tren Regio. Pentru o călătorie elev/student la Trenul Tineretului, București — Constanța (tarifat ca tren Regio), biletul este de 18,65 lei.

Ca o noutate, am aflat că toate trenurile InterRegio sunt dotate cu instalații de climatizare şi prize, iar Trenurile Litoral, cele de viteză sporită (IR 1983, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588) Bucureşti – Constanţa şi retur, au în compunere şi vagon bar.

Citește și  EasyJet: Călătorește din Londra către Essaouira, Maroc și retur cu doar £47

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *