DHL va deschide un hub logistic regional la Viena

dhl09 airfreight -10

Deutsche Post DHL a anunțat că intenționează să înființeze un nou hub logistic la aeroportul din Viena. Odată deschis, acest hub va deveni punctul principal de transfer al coletelor din și către Europa de Est cu rețeaua globală a companiei.

Într-un comunicat publicat pe site-ul său, Deutsche Post DHL a declarat că DHL Global Forwarding și DHL Freight au semnat luni, 12 martie, un contract de achiziționare de terenuri în regiunea aeroportului din Viena.

Oficialii celor două companii au declarat că “începând cu vara anului 2018, campusul DHL din apropierea aeroportului din Viena va fi dezvoltat în cartierul Fischamend pe o suprafață de aproximativ 60.000 de metri pătrați. Noua facilitate va juca un rol esențial ca un centru de transport de marfă pentru Europa de Est în viitor. Prin crearea unei locații comune pentru DHL Global Forwarding și DHL Freight, sinergiile dintre diferitele moduri de transport – terestru, aerian și naval – vor fi exploatate și mai eficient“.

Uwe Brinks, CEO al DHL Freight, a afirmat: “DHL Global Forwarding și DHL Freight combină punctele forte ale celor două rețele la noul site din Fischamend, ceea ce va duce la un serviciu și mai rapid și mai eficient pentru clienții noștri“.

Brinks a adăugat: “Prin acest proiect vom stabili împreună un nou centru de logistică important, creând un portal în și dinspre est și care să ne permită să ne dezvoltăm în continuare volumele“.

Ambele divizii vor construi fiecare un depozit și clădiri de birouri pe noul amplasament care ulterior vor fi conectate la infrastructura aeroportuară. În prezent, DHL Global Forwarding și DHL Freight și-au gestionat afacerea din trei locații din Viena. După deschiderea noului campus, acestea vor fi unite într-o singură locație.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Wizzair lansează programul ”Pilot Academy” în România

Articolul următor

Ryanair renunță din iarnă și la zborurile din Craiova

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share