Karpaten Turism organizează primul charter din România spre Capul Verde

Boeing 737-800NG TAROM (YR-BGK) / Foto: Alex M.

Turoperatorul român Karpaten Turism organizează primul charter direct din România spre insula Sal (Capul Verde) din Oceanul Atlantic.

Primul zbor charter din București spre Espargos, Capul Verde va fi operat în 1 mai cu retur spre capitala noastră în 8 mai 2021 însă Karpaten Turism intenționează să lanseze zboruri spre această destinație.

Advertisements

Primul zbor spre aeroportul internațional Sal, principalul aeroport internațional din Capul Verde, va fi efectuat de TAROM cu un Boeing 737-800NG.

Orarul zborurilor:
București (OTP) 08:00 – 13:00 Espargos (SID);
Espargos (SID) 15:00 – 04:00(+1) București (OTP).

Din cauza distanței dintre cele două aeroporturi atât la dus cât și la întors zborurile vor avea o oprire tehnică pentru realimentare în Marrakesh, Maroc.

Pachetele de vacanță care includ zborurile dus-întors, cazare și transfer de la aeroportul de destinație până la hotel și înapoi sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul Karpaten Turism.

Pentru perioada următoare Karpaten Turism mai vinde pachete de vacanță cu chartere directe din România spre destinații exotice precum Maldive, Punta Cana și Mombasa (Kenya) dar și alte destinații din Egipt și Croația (Dubrovnik).

Advertisements
Total
7
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
7
Share