Urmărește-ne

LOT crește frecvența zborurilor către Seul și anunță programul zborului Cracovia – Chicago

Rute aeriene

LOT crește frecvența zborurilor către Seul și anunță programul zborului Cracovia – Chicago

LOT Polish Airlines își extinde rețeaua de zboruri lung-curier. Odată cu introducerea programului de vară a acestui an, operatorul polonez mărește frecvența zborurilor către Seul și lansează ruta directă Cracovia – Chicago.

Începând de luni, 9 Ianuarie, clienții LOT Polish Airlines pot achiziționa bilete pentru zborul direct care va lega al doilea cel mai mare oraș polonez, Cracovia, cu metropola americană Chicago. Primul zbor va decola din Cracovia pe data de 3 Iulie, iar această rută este reluată de LOT la 7 ani de la suspendarea sa.

Programul zborurilor pe ruta Cracovia – Chicago este următorul:
LO 009: Cracovia (KRK) 11:50 – 14:50 Chicago (ORD) // durată: 10 ore // în fiecare zi de luni;
LO 010: Chicago (ORD) 17:25 – 09:45 (+1) Cracovia (KRK) // durată: 9 ore și 20 de minute // în fiecare zi de duminică.

Adrian Kubicki, directorul de comunicare al LOT, a declarat că anual, peste 90000 de pasageri din Cracovia călătoresc cu LOT prin Varșovia către Chicago, iar numărul acestora crește constant. LOT este lider pe zborurile dintre Polonia și SUA, iar zborul direct care va lega Cracovia cu Chicago va fi complementar zborurilor zilnice dintre cele două orașe, însă cu transfer prin Varșovia.

Citește și  Un pasager beat a fost legat de scaun după ce a lovit cu pumnul în față un însoțitor de zbor (video)

Din 17 Octombrie 2016, LOT zboară către Seul cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, iar datorită cererii foarte ridicate pentru această rută, numărul zborurilor va crește de la 3 pe săptămână la 5, începând cu luna Iulie a acestui an.

Programul zborurilor pe ruta Varșovia – Seul este următorul:
LO 097: Varșovia (WAW) 16:30 – 09:10 (+1) Seul (ICN) // durată: 9 ore și 40 de minute // în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri și sâmbătă;
LO 098: Seul (ICN) 11:20 – 14:45 Varșovia (WAW) // durată: 10 ore și 25 de minute // în fiecare zi de marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Ruta Cracovia – Chicago devine a șasea rută directă operată de LOT din Polonai către America de Nord, după zborurile din Varșovia către Toronto, Chicago, New York JFK și rutele care urmează să fie deschise în luna Aprilie: Varșovia – Los Angeles și Varșovia – Newark.

Citește și  Varșovia - Los Angeles cu LOT Polish Airlines din Aprilie 2017 (Actualizat)

Alături de cele 6 rute din America de Nord, LOT mai operează zboruri lung-curier din capitala Poloniei către trei destinații din Asia: Beijing, Tokyo și Seul, iar până în 17 Ianuarie puteți achiziționa bilete la preț redus către aceste destinații, dar și către orașele poloneze. Detalii despre această promoție regăsiți în articolul dedicat, click aici.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

2 comentarii
Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus