Rute aeriene
Îmi place

LOT va zbura zilnic la Bangkok; zborurile revin odată cu programul de iarnă 2017/18

3 februarie 2017
8343 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
LOT va zbura zilnic la Bangkok; zborurile revin odată cu programul de iarnă 2017/18

Potalul BangkokPost.com anunță că operatorul LOT Polish Airlines va opera zboruri zilnice între Bangkok și Varșovia începând cu sezonul de iarnă 2017/18. Conform aceleiași surse, Ministrul Transporturilor Arkhom Termpittayapaisith, din Thailanda a afirmat vineri aceste noutăți.

Ministrul a mai declarat că managementul LOT a discutat împreună cu acesta un plan de afaceri în biroul său în această dimineață. Discuțiile au avut la bază Bangkok ca o destinație turistică foarte populară, iar LOT ar putea folosi hubul său de la Varșovia ca punct de legătură pentru alte țări din Europa de Est.

Thailanda și Polonia au încheiat un acord în ceea ce privește activitățile aeronautice încă din 1975. Companii din ambele țări au efectuat zboruri comerciale începând cu anul 1997 până în Octombrie 2000. După încetarea zborurilor regulate, au existat însă mai multe zboruri charter din Polonia către Tailanda.

Citește și  Cum am plănuit și vizitat America în mai puțin de o lună?

O să revin cu mai multe detalii despre această știre îndată ce LOT o să facă anunțul oficial.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *