Urmărește-ne

Update: însoțitorii de bord ai British Airways vor protesta în 25 și 26 Decembrie, mai multe zboruri vor fi anulate

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Update: însoțitorii de bord ai British Airways vor protesta în 25 și 26 Decembrie, mai multe zboruri vor fi anulate

Știri

Update: însoțitorii de bord ai British Airways vor protesta în 25 și 26 Decembrie, mai multe zboruri vor fi anulate

UPDATE 23 Decembrie, 09:30: British Airways anunță că a ajuns al un acord cu membri sindicatului Unite care au anunțat că vor protesta în 25 și 26 Decembrie, iar în urma discuțiilor avute, oficialii operatorului britanic au declarat că greva care trebuia să aibă loc în ziua de Crăciun și a doua zi a fost suspendată.

Operatorul britanic, membru al International Airlines Group, a anunțat oficial că angajații care fac parte din sindicatul Unite vor protesta în 25 și 26 Decembrie.

Conform siteului BA.com, compania aeriană anunță că toate zborurile cu plecare din și către aeroportul Gatwick, London City și Stansted nu vor fi afectate. De asemenea zborurile subsidiarei OpenSkies dintre Paris și New York vor fi operate conform programului.

Airlive.net afirmă că aproximativ 4500 de angajați vor lua parte la acest protest, iar sindicatul Unite declară că aceștia au salarii mai mici decât alți angajați ai British Airways.

“Suntem îngroziți că Unite își propune să perturbe planurile de călătorie ale clienților în astfel de zile speciale, atunci când atât de multe familii încearcă să fie împreună sau vor porni într-o vacanță de sărbători bine meritată.

“Această acțiune fără inimă este complet inutilă și suntem determinați să o facem să eșueze.

“Ne vom planifica pentru a se asigura că toți clienții noștri vor zbura către destinațiile lor, astfel încât aranjamentele acestora de Crăciun să nu fie distruse”, se arată într-un comunicat British Airways publicat în această dimineață.

Luni, 19 Decembrie, British Airways va publica mai multe informații cu privire la acest protest.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus