Știri
Îmi place

Primul Airbus A330neo al operatorului TAP Portugal se află pe linia finală de asamblare (FOTO)

20 iulie 2017
6952 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
Primul Airbus A330neo al operatorului TAP Portugal se află pe linia finală de asamblare (FOTO)

Primul Airbus A330neo al TAP Portugal se află acum pe linia finală de asamblare a fabricii Airbus din Toulouse, potrivit producătorului.

TAP Portugal este clientul de lansare pentru acest model de avion. Portughezii au plasat inițial o comandă pentru 14 avioane A350-900 însă mai apoi au revenit asupra ei și au decis să o convertească în comandă fermă pentru 14 Airbusuri A330neo (new engine option), o versiune actualizată a modelului A330.

Interiorul acestora va fi configurat în trei clase de călătorie cu un total de 304 scaune. Din informațiile furnizate de TAP, noile Airbusuri A330neo vor avea 32 locuri în business class, 96 în premium economy și 176 de locuri în economy.

Modelul A330neo va fi echipat cu un nou interior, numit „Airspace by Airbus”.

Citește și  Programul zborurilor FlyOne din Chișinău către Roma, Valencia, Birmingham și Moscova

„Airspace by Airbus” aduce un nou sistem de iluminare cu LED-uri, spațiul de depozitare a bagajelor de cabină este mai mare și, de asemenea, va oferi cele mai noi sisteme de conectivitate și de divertisment în timpul zborului.

Primul avion îi va fi livrat operatorului portughez la finalul acestui an.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

693 postări
48 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *