Primul avion al operatorului român FlyValan a ajuns la Maastricht pentru a fi vopsit

În urmă cu câteva săptămâni aflam despre un nou operator aerian din România, FlyValan. Tot atunci v-am anunțat despre planurile acestei noi companii aeriene de a opera zboruri de pe aeroportul Genova din Italia către mai multe destinații din Europa.

Astăzi, potrivit Skyliner Aviation, aflăm noi detalii despre FlyValan. Primul avion al companiei, un ATR72, a zburat luni, 9 Octombrie, la Maastricht, Olanda, pentru a fi vopsit în livery-ul operatorului aerian.

Advertisements

Avionul, înmatriculat acum 2-DCBT, are 10 ani și aparține companiei de leasing Elix Aviation Capital, iar luna Aprilie a anului 2007 și până în Iunie 2017 a aparținut flotei companiei aeriene TACV Cabo Verde Airlines din Capul Verde, Africa.

ATR-ul 72 FlyValan va fi înmatriculat în România și va avea o capacitate de transport de 68 de pasageri. Alte avioane vor fi aduse în flota companiei în perioada următoare.

Primele zboruri FlyValan vor decola din Genova către Barcelona, Bruxelles și alte destinații europene din luna Noiembrie 2017 – mai multe detalii în acest articol.

Fotografia de mai jos a fost făcută ieri de Emiel Pijpers când aeronava FlyValan a ajuns la Maastricht, Olanda. În câteva zile vom avea și primele fotografii cu avionul FlyValan în propriul livery.

Foto: Emiel Pijpers
Advertisements
Total
0
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share