Urmărește-ne

Producătorul brazilian Embraer va testa în curând și a patra aeronavă din programul E190-E2

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Producătorul brazilian Embraer va testa în curând și a patra aeronavă din programul E190-E2

Știri

Producătorul brazilian Embraer va testa în curând și a patra aeronavă din programul E190-E2

Producătorul brazilian de aeronave Embraer se pregătește să finalizez al patrulea și ultimul avion de test al programului E190-E2, program care până acum a acumulat deja 241 de ore de zbor.

„Suntem înaintea planului, a specificațiilor și a bugetului. Programul o duce bine”, a declarat Arjan Meijer, Vicepreședintele diviziei Embraer Commercial Aviation pentru Europa și Orientul Mijlociu, în cadrul unei conferințe susținută la Madrid.

Primul Embraer E190-E2 a zburat pentru prima dată în 23 Mai, cu câteva luni înainte de data planificată, iar al doilea prototip a efectuat primul zbor pe 8 Iulie. Aeronava de test numărul 3 a decolat în 27 August 2016.

„Numărul patru este destul de avansat și în curând va opera primul zbor. Va fi echipat de asemenea cu o cabină de pasageri complet funcțională”, a mai adăugat oficialul. Înițial, Embraer a planificat ca a patra aeronavă să decoleze abia la începutul anului viitor.

Datorită progresului foarte bun al acestui proiect, primul Embraer E190-E2 va intra în serviciul comercial în prima jumătate a anului 2018, International Lease Finance Corporation fiind clientul de lansare al acestui model. A doua variantă a acestui model este E195-E2, care este programată să efectueze primul zbor de test în a doua jumătate a anului viitor. Ultima variantă care se va alătura familiei este E175-E2, variantă care este programată în a intra în serviciul comercial în anul 2020, SkyWest Airlines fiind clientul de lansare.

Până acum, Embraer a acumulat 270 de comenzi pentru modelele E2 și urmărește să depășească 300 de comenzi până la finele anului curent.

Embraer E190-E2 va oferi până la 106 locuri, configurat într-o singură clasă de călătorie în layout 2-2, sau 88 de locuri în Economy în layout 2-2 și alte 9 în Business class în layout 1-2.

configurations_e190-e2

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus