Urmărește-ne

Schimbări în CA-ul Blue Air; Carsten Schaeffer preia funcția de director comercial

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Schimbări în CA-ul Blue Air; Carsten Schaeffer preia funcția de director comercial

Știri

Schimbări în CA-ul Blue Air; Carsten Schaeffer preia funcția de director comercial

Potrivit unui email intern transmis în această după-amiază angajaților, Tudor Zamfir Constantinescu care a ocupat funcția de director comercial al companiei Blue Air a anunțat că începând de astăzi compania va fi administrată și reprezentată de un nou consiliu de administrație.

În mesajul acestuia, prin care le mulțumește tuturor colegilor pentru cooperarea pe care au avut-o în cei 14 ani de activitate din cadrul Blue Air, Tudor Zamfir Constantinescu confirmă că rolul său de director comercial al companiei a fost preluat de către Carsten Schaeffer însă nu menționează și restul schimbărilor.

Începând cu ziua de astăzi, un nou consiliu de administratori va prelua îndatoririle de gestionare și reprezentare a companiei aeriene. În același timp, funcția de director comercial va fi ocupată de Carsten Schaeffer, care a avut o poziție similară în Air Berlin. Dorind tot succesul, sunt sigur că se vor bucura de sprijinul dvs. în continuare,” a concluzionat Tudor Zamfir Constantinescu.

Citește și  Wizz Air: zborurile din București și Cluj spre Abu Dhabi operate pe Dubai DXB

Potrivit profilului de LinkedIn, Carsten Schaeffer și-a început activitatea în industria aviatică în urmă cu 19 ani când s-a alăturat companiei Lufthansa. În 2005 acesta a fost directorul companiei Miles & More, companie care administrează programul de fidelitate al grupului Lufthansa dar și a unor companii partenere iar în 2012 a preluat funcția de vice-președinte pe vânzări și servicii în Orientul Mijlociu și Africa în cadrul Lufthansa.

În 2014 Carsten Schaeffer a fost numit director senior pe Europa Centrală în cadrul companiei Sabre. Din aprilie 2017 până în decembrie 2017 acesta a ocupat și funcția de vice-președinte senior în divizia comercială a companiei airberlin.

Vă reamintesc că în urmă cu câteva săptămâni grupul german Zeitfracht a preluat 10% din acționariatul companiei Blue Air însă operatorul român nu a oferit mai multe detalii despre această tranzacție.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus