Știri
Îmi place

Scoot, operatorul low-cost deținut de Singapore Airlines va zbura către Grecia din 2017 + ofertă

16 august 2016
10228 Vizualizări
2 Comentarii
citire în 3 minute
Scoot, operatorul low-cost deținut de Singapore Airlines va zbura către Grecia din 2017 + ofertă

După ce zilele trecute vă anunțam că cea mai bună companie aeriană low-cost din lume, Air Asia, va opera zboruri low-cost din Kuala Lumpur către Barcelona via Istanbul, astăzi avem o altă veste bună pentru voi!

Scoot, divizia de buget a Singapore Airlines, este unul dintre cei mai mari concurenți ai Air Asia. Aceștia operează zboruri din Singapore (în principal) către Australia, Orientul Mijlociu și Asia, iar începând cu 20 iunie 2017 continentul european va apărea pe harta lor de operațiuni. Atena, capitala Greciei, se pare că este prima destinație aleasă.

Zborul dintre Singapore și Atena va fi operat cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, flota acestui operator numără 11 aeronave de acest tip) care oferă 329 de locuri, din care 18 in ScootBiz, și sunt dotate cu prize și WiFi. Din păcate lipsește serviciul de In-Flight Entertainment.

Citește și  RUTĂ NOUĂ: Craiova - Tel Aviv cu Wizzair din 19 Iunie și mai multe zboruri din București către această destinație

scooteurope

Frecvența va fi de 4 zboruri pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, iar programul îl regăsiți mai jos:
TZ 701: Atena (ATH) 12:00 – 04:25 (a doua zi) Singapore (SIN)
TZ 702: Singapore (SIN) 02:00 – 08:30 Atena (ATH)

Cu o durată de 11 ore și 30 de minute și o distanță de peste 10000km, zborul operat de Scoot către Atena și retur va deveni astfel cel mai lung zbor low-cost din lume, asta după ce în anul 2012, operatorul Air Asia a încetat să mai zboare către Londra și Paris, acestea fiind atunci cele mai lungi zboruri low-cost.

Începând de astăzi puteți rezerva până la sfârșitul lunii pe siteul flyscoot.com bilete cu preț redus. Scoot oferă zboruri one-way către Atena începând cu 198 de euro pentru călătoriile din 20 iunie 2017 până în 31 octombrie 2017. Pentru a promova această nouă rută, operatorul low-cost a anunțat o ofertă de -10% pentru pachetele FlyBag și FlyBagEat (pachete care includ bagaj suplimentar și mâncare). Pentru a accesa acest discount va fi necesar să folosiți codul de reducere ‘GREEKON’.

Citește și  Ofertă specială TAROM pentru Rusalii, cu destinația Atena

În cazul în care ofertele acestui operator vă convin, de la București se poate ajunge la Atena cu Ryanair, Aegean Airlines și TAROM sau de la Constanța cu Blue Air.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

699 postări
48 comentarii