Știri
Îmi place

Airbus A380 al Malaysia Airlines lovit de turbulențe serioase

7 iunie 2016
8209 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Airbus A380 al Malaysia Airlines lovit de turbulențe serioase

După ce ieri vă anunțam că un zbor al companiei sud americane Avianca a fost lovit serios de turbulențe, iar 20 de pasageri și alți 8 membri ai echipajului au fost răniți, din păcate astazi continuăm cu o altă știre nu tocmai plăcută.

Zborul MH1 operat duminică de compania asiatică Malaysia Airlines pe ruta Londra (UK) – Kuala Lumpur (Malaezia) cu un Airbus A380, cel mai mare avion comercial, a fost lovit serios de turbulențe deasupra Golfului Bengal, Oceanul Indian, rănind mai mulți pasageri dar și persoane membre a echipajul de zbor.

La bordul aeronavei se aflau 378 de pasageri și membri ai echipajului. Operatorul malaezian a afirmat că semnalele luminoase care indică faptul că centurile de siguranță sunt obligatorii au fost pornite în timpul incidentului. Conform ziarului malaezian The Star, în jur de 34 de persoane au fost rănite.

Citește și  INCIDENT: Motorul unui Airbus A330 al Qatar Airways care efectua zborul QR240 de la Istanbul la Doha a luat foc

Operatorul asiatic a confirmat că un „număr mic de pasageri și membri ai echipajului au fost tratați de un echipaj medical”. În continuare găsiți câteva poze făcute după acest incident la bordul aeronavei.

Malaysia Airlines este membru al alianței Oneworld, alături de Etihad Airways, British Airway dar nu numai.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *