Știri
Îmi place

Un Boeing 777 al Turkmenistan Airlines care a zburat către Istanbul a aterizat în final la Minsk, iar după două încercări eșuate a ajuns și la Istanbul

8 ianuarie 2017
7808 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Un Boeing 777 al Turkmenistan Airlines care a zburat către Istanbul a aterizat în final la Minsk, iar după două încercări eșuate a ajuns și la Istanbul

Un Boeing 777-200LR (Long Range), înmatriculat EZ-A779, care efectua zborul Turkmenistan Airlines T5921 pe ruta Ashgabat (ASB) – Istanbul (IST) nu a putut ateriza la destinație din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Echipajul care se afla la bordul aeronavei a decisă să abandoneze încercările de aterizare de la Istanbul și au hotărât să zboare către Minsk și să aterizeze în capitala Belarusului, aeroport care se află la aproape 1500km depărtare de Istanbul.

Zborul T5921 Ashgabat (ASB) – Minsk (MSQ) – Ashgabat (ASB) – Istanbul (IST) // Sursă: FR24

Câteva ore mai târziu, sâmbătă dimineață, Boeingul 777 a decolat de la Minsk către Istanbul, însă, încă odată vremea rea care s-a abătut asupra regiunii i-a făcut pe piloți să abandoneze încercările de aterizare de la Istanbul și s-au îndreptat către Ashgabat, locul de unde au decolat vineri seara.

Citește și  Austrian Airlines are nevoie de mai multe aeronave

După două încercări nereușite, aeronava în cauză a decolat din nou de la Ashgabat, iar în decursul serii zilei de sâmbătă avionul a aterizat într-un final în Istanbul, după 24 de ore de la prima decolare din Ashgabat.

Puteți urmări zborurile pe FlightRadar24.com.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *