Știri
Îmi place

Wizz Air angajează personal pentru bazele din București și Cluj

11 februarie 2016
6278 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Wizz Air angajează personal pentru bazele din București și Cluj

În planurile de dezvoltare ale Wizz Air pentru anul 2016 se includ noi sesiuni de recrutări pentru bazele din București și Cluj.  

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță faptul că va organiza sesiuni de recrutare pentru baza din București în datele de 15 februarie, 22 februarie și 1 martie. Candidații care vor opta pentru posturile de însoțitori de bord se vor prezenta pentru susținerea interviurilor la Angelo Airport Hotel Otopeni, Calea Bucureștilor 283.

Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia, Strada Trifoiului, nr. 2.

Participanții vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport).

Pentru a putea primi unul din aceste posturi, candidații vor trebui să îndeplinească o serie de condiții, după cum urmează: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Citește și  București - Zagreb cu Croatia Airlines în sezonul de vară

Mai multe informații despre interviuri pot fi găsite pe wizzair.com la secțiunea dedicată recrutării.

sursa: aeronews.ro

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *