Urmărește-ne

Wizz Air, cea mai valoroasă companie aeriană a anului 2016

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Wizz Air, cea mai valoroasă companie aeriană a anului 2016

Știri

Wizz Air, cea mai valoroasă companie aeriană a anului 2016

Air Transport World (ATW) a numit Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, ca fiind “cea mai valoroasă linie aeriană în 2016”. 

Acest premiu i-a fost înmânat lui József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, în cadrul galei anuale cu numărul 42, ATW Annual Airline Industry Achievement Awards, în Singapore.

„Suntem onorați să primim acest premiu prestigios. Cu mai multe realizări remarcabile obținute, 2015 ne-a ridicat la noi standarde în ceea ce privește operațiunile noastre. Noi credem că o călătorie oferă oportunități care pot face viața și lumea din jurul nostru mai bune, iar loialitatea incredibilă a pasagerilor noștri, dar și acest premiu, certifică eforturile noastre de a face călătoriile accesibile pentru toată lumea”, a declarat József Váradi, CEO al Wizz Air.

Operatorul Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015, reprezentând o creștere cu 22% față de 2014. În același timp, a adăugat unsprezece aeronave noi Airbus și a creat 400 locuri de muncă pentru a ajunge la 2.600 de angajați.

„În 2016 vom crea și mai multe oportunități prin extinderea rețelei noastre în continuă creștere și vom oferi cele mai mici tarife posibile de pe piață. Vom continua să îmbunătățim experiența clientului permițând, în același timp pasagerilor noștri să își adapteze experiența lor de călătorie cu WIZZ în funcție de propriile nevoi”, a adăugat József Váradi.

sursa: aeronews.ro

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus