Rute aeriene
3

Wizzair deschide bază la Viena: va aloca 3 aeronave și anunță 17 rute

9 ianuarie 2018
5182 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 4 minute
Wizzair deschide bază la Viena: va aloca 3 aeronave și anunță 17 rute

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunță astăzi adăugarea Austriei, a 44-a țară, în rețeaua sa, prin stabilirea unei baze operaționale la Aeroportul Vienna. WIZZ își va deschide baza austriacă cu o aeronavă Airbus A320 în iunie, care va fi urmată de alocarea a doua alte aeronave Aribus A321 în noiembrie. Baza de la Viena se extinde rapid, astfel că Wizz Air va opera în total 17 rute noi din capitala austriacă în 2018.

Cu o ofertă extinsă, atât în materie de destinații de business, cât și de vacanță, noile rute vor conecta Viena cu Gdansk, Tuzla și Varna din aprilie, cu Bari, Malta, Roma, Valencia și Tel Aviv din iunie și cu Billund, Bergen, Dortmund, Kutaisi, Larnaca, Nis, Ohrid, Tenerife și Salonic din noiembrie. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com, cu tarife începând de la 19.99 euro/sens.

Citește și  A șaptea bază Wizzair din România se află la Sibiu - prima aeronavă a fost alocată și 4 rute noi

În 2018, Wizz Air va oferi 450.000 de locuri la vânzare pe rutele austriece, operând 69 de zboruri pe săptămână de la Aeroportul Vienna, până la finalul anului. Prin adăugare capitalei Austriei în rețeaua de rute în permanentă evoluție, Wizz Air conectează în prezent 145 de destinații din 44 de țări și le oferă clienților tarife foarte reduse și o experiență prietenoasă, de calitate, la bordul uneia dintre cele mai tinere și mai eficiente flote din Europa.

RUTELE NOI SUNT URMĂTOARELE:

József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, a declarat: “De astăzi totul se schimbă pentru călătorii din Austria. Pentru prima dată, tarifele cu adevărat mici ajung la Viena. Clienții Wizz Air din această ţară au acum oportunitatea să călătorească de la Viena într-o rețea extinsă de rute spre Europa și în afara sa, la cele mai mici tarife, și să experimenteze serviciile superioare Wizz Air la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa. Noile rute le vor permite și clienților Wizz Air din alte piețe să descopere singuri frumusețea orașelor și munților din Austria, iar noii colegi din Viena vor avea oportunitatea să își dezvolte cariera într-una dintre companiile cu cele mai rapide creșteri din Europa. În plus, operațiunile din Viena vor crea și susține, totodată, locuri de muncă adiționale în industriile locale de aviație, transport și hoteliere. Suntem încrezători că serviciile noastre excelente și rețeaua extinsă de rute vor face ca Wizz Air să fie alegerea preferată pentru călătorii cu și dinspre Austria.”

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

699 postări
48 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *