Urmărește-ne

22 țări noi au fost adăugate pe lista celor pentru care se renunță la izolare

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. 22 țări noi au fost adăugate pe lista celor pentru care se renunță la izolare

Știri

22 țări noi au fost adăugate pe lista celor pentru care se renunță la izolare

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a publicat lista actualizată cu toate țările pentru care se elimină obligativitatea carantinei sau autoizolării la domiciliu pentru cetățenii care revin în România începând de marți, 7 iulie.

Lista publicată de autorități cuprinde acum 32 de țări din Europa, cu 10 mai mult decât săptămâna trecută, și 12 din afara Europei. Lista va fi actualizată săptămânal de către Institutul Național pentru Sănătate Publică.

De asemenea, autoritățile române transmis că operatorii aerieni vor putea relua zborurile comerciale regulate către și dinspre aceste țări:

Zborurile comerciale regulate dintre România și țările care nu se află pe lista verde vor rămânea cel mai probabil suspendate.

Lista cu ţările pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină sau izolare obligatorii la sosirea în România se actualizează săptămânal de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni până la ora 16:00, în vederea introducerii sau ștergerii din listă a unor ţări.

Citește și  Pista 2 a aeroportului Otopeni e închisă din cauza lucrărilor la căile de rulare

Documente oficiale

Lista Statelor exceptate de la masura de carantina (6.07.2020)
Lista țărilor exceptate de la carantină la sosire în România (6 iulie)
1 comentariu

1 comentariu

  1. Claudia

    17 iulie 2020 la 15:05

    De ce sau reluat zborurile cu Spania Italia Germania și nu cu Turcia. La cazuri de covid Italia și Spania dețineau supremația. Acum sunt verzi pentru ca asa vrea Uniunea Europeană. De ce Uniunea Europeană nu lasă să se reia zborurile din Turcia in România. Sunt foarte mulți romani în Turcia. Ca sa ajungem acasă trebuie sa stam în izolare. Cea mai mare prostie. Turcii au deschis zborurile și cu America. Anglia a trecut Turcia ca tara sigura pe când România nu. Atunci de ce nu deschid romanii granița cu Turcia, este ceva ce nu se poate explica. A deschis cu China unde numărul de bolnavi creste. Asta nu e de înțeles pentru o minte sănătoasă.

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus