Urmărește-ne

737 MAX: zborurile de recertificare ar putea avea loc săptămâna viitoare

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. 737 MAX: zborurile de recertificare ar putea avea loc săptămâna viitoare
Foto: Reuters

Știri

737 MAX: zborurile de recertificare ar putea avea loc săptămâna viitoare

Actualizare: campania de recertificare a Boeingurilor 737 MAX începe luni, 29 iunie și se va desfășura timp trei zile.
__________
Boeingurile 737 MAX ar putea fi recertificate de Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) din SUA în curând, anunță Reuters.

Potrivit aceleiași surse, zborurile de recertificare ale celui mai bine vândut model de avion produs de americanii de la Boeing ar urma să aibă loc în primele zile ale lunii iulie.

Acestea vor fi efectuate în cel puțin două zile însă chiar dacă Boeing a rezolvat toate problemele modelului restricția care a dus la reținerea la sol a Boeingurilor 737 MAX nu va fi ridicată imediat.

Înainte de a permite reintroducerea în serviciul comercial a acestor avioane Administrația Federală a Aviației (FAA) trebuie să aprobe procedurile pentru trainingurile piloților, proces care ar putea să dureze până în septembrie.

De asemenea, cel mai probabil majoritatea autorităților aeronautice din întreaga lume vor revizui independent modificările aduse de Boeing avioanelor 737 MAX înainte de a le permite zborul în spațiul lor aerian.

Boeingurile 737 MAX sunt reținute la sol la nivel mondial din martie 2019 după ce două avioane de acest tip s-au prăbușit din cauza unor probleme tehnice în Indonezia și Etiopia.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus