Știri
Îmi place

Acord codeshare între British Airways și China Eastern Airlines

22 august 2016
13187 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Acord codeshare între British Airways și China Eastern Airlines

British Airways a semnat un nou acord codeshare cu China Eastern Airlines.

Acordul prevede ca British Airways să adăuge în rețeaua sa de zboruri rute către Kunming, Xian, Nanjing, Hangzhou și Chongqing operate de China Eastern Airlines, în timp ce transportatorul chinez va adăuga în rețeaua sa curse aeriene către Aberdeen, Belfast City, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester și Newcastle, zboruri operate de British Airways.

Călătorii vor fi în măsură să rezerve bilete pentru zborurile British Airways prin site-ul ba.com, iar membrii BA Executive Club vor câștiga în continuare puncte Avios efectuând călătorii pe sectoarele operate de China Eastern Airlines.

Alex Cruz, CEO British Airways, a declarat: „Suntem încântați să fim parteneri cu transportatorul China Eastern Airlines și sunt foarte mulțumit de faptul că acum putem oferi clienților noștri posibilitatea de a rezerva cu British Airways pentru a acoperi aceste importante destinații regionale din China. Noi credem că semnarea acestui acord va ajuta la generarea mai multor oportunități pentru companiile cu sediul în aceste orașe importante, deoarece va fi mai simplu și mai ușor să călătorești în scop de afaceri”. 

British Airways zboară în prezent din Marea Britanie către Beijing, Chengdu, Hong Kong și Shanghai. British Airways este membră a alianței OneWorld, în timp ce China Eastern Airlines este membră a alianței SkyTeam.

Citește și  Grupul Air France-KLM: informații despre sezonul de vară 2017: 53 de rute noi și 13 Boeinguri 787 Dreamliner

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *