Urmărește-ne

Acord codeshare între British Airways și China Eastern Airlines

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Acord codeshare între British Airways și China Eastern Airlines

Știri

Acord codeshare între British Airways și China Eastern Airlines

British Airways a semnat un nou acord codeshare cu China Eastern Airlines.

Acordul prevede ca British Airways să adăuge în rețeaua sa de zboruri rute către Kunming, Xian, Nanjing, Hangzhou și Chongqing operate de China Eastern Airlines, în timp ce transportatorul chinez va adăuga în rețeaua sa curse aeriene către Aberdeen, Belfast City, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester și Newcastle, zboruri operate de British Airways.

Călătorii vor fi în măsură să rezerve bilete pentru zborurile British Airways prin site-ul ba.com, iar membrii BA Executive Club vor câștiga în continuare puncte Avios efectuând călătorii pe sectoarele operate de China Eastern Airlines.

Alex Cruz, CEO British Airways, a declarat: „Suntem încântați să fim parteneri cu transportatorul China Eastern Airlines și sunt foarte mulțumit de faptul că acum putem oferi clienților noștri posibilitatea de a rezerva cu British Airways pentru a acoperi aceste importante destinații regionale din China. Noi credem că semnarea acestui acord va ajuta la generarea mai multor oportunități pentru companiile cu sediul în aceste orașe importante, deoarece va fi mai simplu și mai ușor să călătorești în scop de afaceri”. 

British Airways zboară în prezent din Marea Britanie către Beijing, Chengdu, Hong Kong și Shanghai. British Airways este membră a alianței OneWorld, în timp ce China Eastern Airlines este membră a alianței SkyTeam.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus