Actorul care-și parchează avioanele în fața casei a devenit pilot de 737

Actorul care-și parchează avioanele în fața casei a anunțat că a devenit pilot de Boeing 737.

John Travolta, cunoscut nu doar pentru rolurile din filme celebre ci și pentru pasiunea sa pentru aviație, a obținut licența necesară pentru a pilota avioane de tip Boeing 737.

Anunțul a fost făcut de actorul american în 20 martie 2022 printr-un mesaj video postat pe contul său de pe Instagram.

Pe lângă licența pentru 737, actorul american mai deține și licențe pentru a pilota Boeinguri 707 și 747 dar și avioane private produse de Gulfstream, Dassault și alți producători.

John Travolta deține trei avioane private pe care le parchează în fața casei din Florida, aceasta făcând parte dintr-un complex rezidențial care are propriul aeroport privat.

În trecut acesta a deținut și un Boeing 707. Avionul a fost achiziționat în luna mai a anului 1998 de la compania aeriană Qantas.

În 2017 actorul a donat Boeingul 707 unui muzeu din Australia, însă, din cauza pandemiei și a restricțiilor de intrare în Australia, avionul încă se află în America.

Cel mai probabil acum John Travolta, în vârstă de 68 de ani, își va achiziționa un Boeing 737 în configurație VIP.

Captură de ecran: Google Maps


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
6
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
6
Share