Adria Airways va opera în această iarnă zborurile Lufthansa din București spre Munchen

Foto: Ramp Spotter

Actualizare, 7 octombrie 2019: Din cauza falimentului companiei Adria Airways, zborurile Lufthansa dintre Munchen și București vor fi operate începând cu data de 27 octombrie 2019 de către CSA Czech Airlines. Mai multe detalii regăsiți în acest articol.
__________
Orarul de iarnă 2019/2020 debutează la finalul lunii octombrie iar odată cu acesta Lufthansa schimbă din nou compania aeriană care va opera zborurile sale dintre București și Munchen.

Începând cu 27 octombrie până în 28 martie 2020 zborurile Lufthansa dintre București și Munchen vor fi operate de Adria Airways cu Airbus A319.

Advertisements

Compania slovenă, membră a Star Alliance, deține printre altele trei Airbusuri A319 care pot transporta maxim 144 de pasageri.

În comparație cu sezonul de iarnă 2018/2019 când Adria Airways opera două zboruri pe zi, în acest an Lufthansa va oferi trei zboruri pe zi pe această rută, la fel ca în sezonul de vară.

Citește și  Baza Blue Air de la Torino rămâne doar cu un singur avion și trei rute

Vă reamintim că iarna trecută ruta a fost operată tot de Adria AAirways iar în această vară de airBaltic cu Airbusuri A220-300.

Din 29 martie 2020 zborurile dintre București și Munchen vor fi operate de Lufthansa cu avioane proprii, conform datelor disponibile acum.

Advertisements
Total
2
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
2
Share