Aeroportul Iași a lansat noul său brand

Într-o ceremonie plină de anticipație și entuziasm, Aeroportul Iași și-a prezentat oficial noul său brand în data de 14 martie 2024.

Această marcă proaspătă și vibrantă a fost semnată de Innerpride, o agenție de branding recunoscută la nivel internațional, și este concepută pentru a reflecta excelența și progresul înrădăcinat în tradiție, care caracterizează acest aeroport.

Evenimentul a fost marcat de prezența unor oficialități, reprezentanți media și membri ai comunității locale, toți reunindu-se pentru a sărbători momentul important în evoluția aeroportului. Cu toții au fost martorii revelării acestei identități vizuale noi, care devine emblema aeroportului în timpurile ce urmează.

Noul brand este lansat într-un moment strategic, înaintea inaugurării noului terminal T4, un proiect ambițios care va consolida poziția aeroportului din Iași ca un centru de transport aerian de prim rang în regiune.

Terminalul T4 este așteptat să redefinească experiența călătoriei pentru pasageri, oferind facilități moderne, infrastructură de ultimă generație și mult mai mult spațiu.

Pe lângă dezvăluirea noului brand, eforturile de rebranding au implicat și crearea unei noi signalistici în terminal, precum și a elementelor vizuale necesare pentru comunicarea eficientă în mediul online și offline.

Signalistica în terminal a fost proiectată pentru a ghida pasagerii într-o manieră clară și intuitivă, facilitând navigarea în interiorul aeroportului și oferind o experiență plăcută și fluidă.

În același timp, elementele vizuale adaptate pentru mediul digital și pentru comunicarea offline vor contribui la consolidarea și promovarea aeroportului în întreaga sa sferă de influență, atât în comunitatea locală, cât și în rândul pasagerilor internaționali.

Astfel, aeroportul din Iași nu doar își reinventează imaginea, ci și își adaptează întreaga infrastructură și strategie de comunicare pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor călătorilor.

innerpride, firma de branding care a lucrat la acest proiect, a subliniat că noul brand a fost conceput pentru a transmite o imagine contemporană și dinamică a aeroportului, reflectând în același timp identitatea culturală și istorică a regiunii Moldovei.

Designul este caracterizat de linii curate, paletă de culori proaspete inspirate din pădurea din apropierea aeroportului și un logo distinctiv care va deveni emblematic pentru aeroport și pentru orașul Iași.

În ceea ce privește simbolul dezvoltat de către innerpride, ideea „a plecat de la premisa unei creații ce s-a dorit unică, capabilă să reprezinte fără echivoc comunitatea. Acesta reprezintă o transliterare a cuvântului „IAȘI”, în care literele compun o mișcare ascendentă și fluidă, evocând experiența redefinită a pasagerilor. Este o construcție atemporală capabilă să susțină o multitudine de metafore, fiind extrem de versatilă grafic și tehnic”.

Noul terminal al Aeroportului Iași înseamnă într-un fel renașterea lui. Trecem de la un aeroport zonal, local la cel mai important aeroport din regiune, care va conecta Iașul cu cele mai importante puncte de pe harta europeană. Ne-am dorit să transpunem această schimbare printr-o identitate pe măsura investițiilor, care să facă din Aeroportul Iași cel mai modern și reprezentativ nod aeroportuar din regiune,” a declarat Romeo Vatră, directorul general al aeroportului.

Sistemul identitar dezvoltat de innerpride s-a inspirat din peisajul înconjurător și din estetica naturală a zonei pentru a transmite evoluție și simplitate. Noua semnătură grafică întruchipează angajamentul Aeroportului Iași de a simplifica experiențele pasagerilor privind către un viitor în care se situează cu mândrie în rândul marilor jucătorilor regionali, naționali, și de ce nu, internaționali”, transmite agenția innerpride.

Evenimentul de prezentare a noului brand a fost doar un preludiu al festivităților ce vor urma la sfârșitul lunii martie, odată cu inaugurarea Terminalului T4. Cu acest nou început și cu susținerea unei comunități entuziaste, aeroportul din Iași este pregătit să-și consolideze poziția ca un nod central al transportului aerian în estul României.

Mult mai multe detalii despre noul brand al aeroportului din Iași puteți citi pe site-ul innerpride.ro.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Rută nouă: București – Heraklion cu TAROM din iunie 2024

Articolul următor

TB: Wizz Air trebuie să plătească salarii mai mari aferente concediilor

Articole similare

Abonează-te la BoardingPass Plus pentru:

  • ai acces la articolele și analizele publicate în exclusivitate pe site;
  • poți accesa un număr nelimitat de articole publicate pe site;
  • ai acces la profilurile complete ale companiilor aeriene din România;
  • ai acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru;
  • vei fi printre primii care află cele mai importante știri din industrie.
Abonează-te acum nou
Profilul complet al acestei companii aeriene va fi disponibil în curând.

Abonament BoardingPass Plus

Dacă ești deja abonat la BoardingPass Plus, te rugăm să te conectezi pe site folosind numele de utilizator și parola contului tău.

În cazul în care nu ești abonat dar dorești să o faci, poți să te abonezi acum la BoardingPass Plus rapid și simplu.

De ce să cumperi un abonament BoardingPass Plus? Află aici.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonament BoardingPass Plus

Dacă ești deja abonat la BoardingPass Plus, te rugăm să te conectezi pe site folosind numele de utilizator și parola contului tău.

În cazul în care nu ești abonat dar dorești să o faci, poți să te abonezi acum la BoardingPass Plus rapid și simplu.

De ce să cumperi un abonament BoardingPass Plus? Află aici.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share