Aeroportul Otopeni: zborurile sunt întârziate din cauza zăpezii (foto)

Foto: BoardingPass

Actualizare, ora 09:15: Zborurile decolează de pe aeroportul Henri Coandă din București în continuare cu aproximativ o oră și jumătate întârziere, contrar informațiilor publicate de alte siteuri de specialitate.

Pe lângă aceste întârzieri, TAROM a anulat zborurile RO711 și RO701 de pe ruta București – Iași.


____________
Din cauza ninsorii abundente care a avut loc în noaptea dintre miercuri și joi stratul de zăpadă de pe platformele aeroportului Henri Coandă din București are câțiva centrimetri și afectează activitatea aeroportuară.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

La această oră, conform siteului aeroportului, există numeroase decolări care au întârzieri care variază de la 30 de minute la peste o oră.

Tot din cauza ninsorii, zborul Air Serbia JU646 Belgrad – București care trebuia să aterizeze în capitală în această dimineață la ora 02:55 a fost anulat.

Potrivit informațiilor primite de la mai mulți cititori și angajați care lucrează la aeroport, căile de rulare și pistele aeroportului Henri Coandă sunt curate însă platformele aeroportului nu au fost încă deszăpezite.

În cazul în care zburați astăzi de pe aeroporturile din țară a căror activitate este afectată de zăpadă vă recomandăm să verificați starea zborurilor pe siteurile companiilor aeriene.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
43
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
43
Share