Airbusul A320 din flota Just Us Air s-a întors la compania de leasing

Foto: Emiel Pijpers

Unicul Airbus A320 din flota companiei românești Just Us Air s-a întors la compania de leasing de la care a fost închiriat.

Potrivit informațiilor disponibile, avionul înmatriculat YR-DSI a fost înapoiat recent de Just Us Air companiei de leasing AerCap chiar dacă în ultima versiune a registrului Autorității Aeronautice Civile Române, actualizat în 18 ianuarie 2021, avionul apare în continuare înmatriculat ca YR-DSI.

Advertisements

Airbusul A320, care a intrat în flota Just Us Air în martie 2019, a fost mutat de la Craiova în Montpelier, Franța, în 15 iulie 2020.

Just Us Air mai urma să recepționeze un Airbus A320 de la compania de leasing AerCap (înmatriculare YR-DSE) însă acesta nu a mai ajuns în flota companiei românești ci în cea a companiei Yemenia din Yemen.

JOC15 Craiova – Montpelier / Captură ecran: Flightradar24.com

În flota Just Us Air mai sunt în prezent două avioane, un Airbus A319 înmatriculat YR-URS și un Airbus A321 înmatriculat YR-NTS. Ambele avioane se află parcate pe aeroportul din Craiova.

Nu este exclus însă ca și cele două avioane să părăsească flota companiei în perioada următoare deoarece se pare că Just Us Air se confruntă cu probleme financiare.

Potrivit informațiilor primite, Just Us Air nu și-a plătit echipajele de zbor de câteva luni iar mulți dintre aceștia au fost concediați și acum se judecă cu compania aeriană.

Portalul Ministerului de Justiție arată că Just Us Air este parte a nu mai puțin de cinci dosare referitoare la litigii de muncă.

Reprezentanții companiei aeriene nu au răspuns emailurilor transmise de BoardingPass.ro cu privire la acest subiect.

Advertisements
Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
5
Share