American Airlines se extinde în Europa, din păcate nu ajunge la București nici de data aceasta

După ce în vara anului 2018 operatorul American Airlines a lansat zboruri din Philadelphia către Budapesta și Praga și din Chicago către Veneția, în vara anului viitor AA va menține zborurile către aceste destinații și va lansa noi rute către orașe din Germania, Italia, Irlanda, UK, Croația și Grecia.

Din 31 martie, American Airlines va zbura zilnic cu Airbus A330-200 pe ruta Charlotte – Munchen, în perioada 6 iunie – 28 septembrie operatorul va zbura zilic cu B787 Dreamliner pe ruta Dallas/Fort Worth – Dublin. Tot din 6 iunie, tot de la Dallas/Fort Worth și tot cu Boeing 787 Dreamliner, American Airlines va zbura zilnic până în 26 octombrie și către Munchen.

Advertisements

În perioada 3 mai – 28 septembrie American Airlines va zbura zilnic cu B787 Dreamliner din Chicago către Atena, momentan către Atena AA mai zboară sezonal și din Philadelphia, cu A330.

Pe lângă noile rute enumerate mai sus, American mizează și anul viitor pe o expansiune de la hubul din Philadelphia. AA va zbura anul viitor și către Edinburgh (zilnic cu Boeing 757 în perioada 2 aprilie – 26 octombrie), Berlin (4 zboruri/săptămână cu Boeing 767 în perioada 7 iunie – 28 septembrie), Bologna (4 zboruri/săptămână cu Boeing 767 în perioada 6 iunie – 28 septembrie) și Dubrovnik (cu B767 în perioada 7 iunie – 27 septembrie, de 3 ori pe săptămână).

Noul serviciu comercial dintre Phoenix și Londra Heathrow va fi operat din 31 martie până în 26 octombrie cu Boeing 777-200. Pe această rută mai zboară și partenerul de alianță British Airways.

Sperăm ca anul viitor AA să anunțe zboruri și către București 🙂

Advertisements
Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share