Animawings: debutul zborurilor din București spre trei orașe amânat, ruta spre Billund anulată

Airbus A320 Animawings (YR-AGA) la București OTP / Foto: Richard Mircea George

Actualizare, 23 iulie 2021: Și rutele București – Catania, București – Napoli și București – Paris CDG despre care am menționat că au fost amânate pentru finalul lunii august 2021 sunt anulate.
__________
Animawings a amânat cu câteva săptămâni debutul zborurilor dintre București și Catania, Napoli și Paris Charles de Gaulle și a anulat ruta spre Billund.

Cele trei rute erau planificate să debuteze în iunie și iulie însă au avut parte de mai multe amânări.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări al Animawings, debutul zborurilor dintre București și Paris Charles de Gaulle a fost reprogramat pentru 27 august 2021.

Această rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Rutele București – Catania și București – Napoli ar urma să debuteze și ele în 28 august 2021. Ambele vor fi operate cu o frecvență de un zbor pe săptmână, în zilele de sâmbătă.

De asemenea, ruta București – Billund care urma să fie operată din iunie 2021 în fiecare zi de miercuri și vineri a dispărut din sistemul de rezervări al Animawings.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share