Urmărește-ne

Aterizările și decolările de la Otopeni date peste cap de furtună; Qatar Airways redirecționat către Constanța

Știri

Aterizările și decolările de la Otopeni date peste cap de furtună; Qatar Airways redirecționat către Constanța

Actualizare, ora 20:40: Situația revine la normal. Mai multe avioane au aterizat deja la București, un zbor Qatar Airways a aterizat la Constanța. Tot către acest aeroport se îndreaptă și un Boeing 737 Blue Air care a venit de la Heraklion. Zborul Ryanair care venea de la Berlin la București a decis să aterizeze în Varna. Decolările s-au reluat și ele.
____________
Actualizare, ora 20:30: Un ATR42 TAROM care efectua zborul RO628 Oradea – București a aterizat în siguranță prin furtună! Este singurul avion care a aterizat la Otopeni după ce fenomenul meteo s-a abătut asupra Bucureștiului. Alte zboruri urmează să aterizeze, de asemenea multe sunt încă în holding pattern sau au fost redirecționate către alte aeroporturi.
Zborul Qatar Airways a ratat pentru a doua oară aterizarea la Constanța.

Citește și  Consiliul Județean anunță că tarifele aeroportuare pe aeroportul din Satu Mare au fost reduse pentru a întâmpina Wizzair


____________
Actualizare, ora 20:15: Airbusul A320 Qatar Airways care a fost redirecționat către Constanța a ratat aterizarea. De asemenea, zborul Ryanair FR327 Berlin (SXF) – București (OTP) a decis să meargă la Varna, după ce a stat în holding pattern aproximativ 30 de minute.


____________
În acest moment, la ora 20:00, mai multe zboruri care urmează să decoleze de la București sunt ținute la sol, iar cele care urmează să aterizeze în capitală sunt în holding pattern sau au fost redirecționate către alte aeroporturi din zonă.

Cel puțin 8 zboruri se află acum în așteptare pentru a ateriza la București după ce o furtună ”blochează” calea de aterizare pe pista 08R a aeroportului Henri Coandă.

Zborul Qatar Airways QR219 Doha – București merge la Constanța.

Potrivit hărților meteo, situația se va înrăutăți în următoarea jumătate de oră.

Citește și  Primarul Braşovului a obţinut sprijinul judeţelor din Regiunea Centru pentru declararea aeroportului de la Braşov-Ghimbav ca proiect de interes regional

METAR LROP 201700Z 02020G30KT 350V050 7000 TSRAGR FEW024 BKN040CB 22/16 Q1003 TEMPO VRB30G40KT 1500 +TSRAGR BKN010 OVC025CB=

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus