Oferte
Îmi place

Austrian Airlines: Călătorește din București, Iași și Sibiu către Beijing, cu tarife începând de la 499 Euro

23 iunie 2016
8225 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Austrian Airlines: Călătorește din București, Iași și Sibiu către Beijing, cu tarife începând de la 499 Euro

Operatorul Austrian Airlines oferă posibilitatea de a călători către Beijing în sezonul de toamnă 2016, oferind bucureștenilor, ieșenilor, sibienilor și nu numai, bilete la prețuri speciale către această destinație.

Astfel, din Sibiu tarifele pornesc de la suma de 479 Euro, din Iași o călătorie costă 491 Euro, iar din București prețurile pornesc de la suma de 496 Euro. Prețul este pentru un bilet dus-întors și include taxele de aeroport, comisioanele și taxa de emitere bilet. Toate zborurile din/ către Beijing vor avea escală de aproximativ o oră pe Aeroportul din Viena.

Biletele sunt puse în vânzare și pot fi achiziționate în intervalul 21 Iunie 201610 Iulie 2016, iar perioada de călătorie trebuie să se regăsească în intervalul 05 Septembrie – 18 Decembrie 2016. Aceste prețuri sunt valabile numai pentru rezervările prin intermediul www.austrian.com.

Citește și  Zborul Lufthansa LH1419 București - Frankfurt a fost redirecționat astăzi la Budapesta

Odată ajunși cu bine în Beijing, aveți dreptul la o ședere minimă de șase zile sau o sâmbătă seară și la o ședere maximă ce nu trebuie să depășească trei luni. 

În acest minunat oraș trebuie să vizitați „Orașul Interzis”, fosta curte imperială a douăzeci și patru de împărați, începând din primele zile ale dinastiei Ming în secolul al XV-lea și până la căderea dinastiei Qing, în 1911. Acesta este cel mai mare și mai bine conservat grup de clădiri antice din China, reprezentând activitatea a mii de muncitori.

 

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *