Urmărește-ne

Austrian, Lufthansa și Swiss introduc catering contra cost din primăvara anului 2021

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Austrian, Lufthansa și Swiss introduc catering contra cost din primăvara anului 2021

Știri

Austrian, Lufthansa și Swiss introduc catering contra cost din primăvara anului 2021

Grupul Lufthansa a anunțat că Austrian, Lufthansa și Swiss vor introduce catering contra cost din primăvara anului 2021 pe zborurile scurte și medii.

Introducerea acestei opțiuni va fi făcută treptat în primul trimestru al anului viitor iar prima dintre cele trei companii care va adopta cateringul contra cost va fi Austrian. Aceasta va fi urmată de Swiss iar apoi și de către Lufthansa.

Oferta noastră actuală de gustări din clasa economic nu îndeplinește întotdeauna așteptările pasagerilor noștri”, explică Christina Foerster, membru al Comitetului executiv Lufthansa Group, responsabilă pentru Clienți, IT și Responsabilitate Corporativă.

Potrivit grupului german, cele trei companii aeriene investesc astfel mai mult în sustenabilitate, selectând produse și ambalaje ecologice și reduc risipa de alimente printr-o producție mai personalizată.

În comunicatul de presă nu se menționează dacă cele trei companii aeriene vor continua să ofere snacksuri sau băuturi gratuite pasagerilor însă cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla.

Meniurile vor fi diferite pentru fiecare dintre cele trei companii aeriene și vor fi prezentate în următoarea perioadă.

În ultimii ani tot mai multe companii aeriene de linie din Europa și America de Nord au renunțat în a le oferi pasagerilor gratuit snacksuri și băuturi pe zborurile scurte.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
1 comentariu

1 comentariu

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus