Austrian, Lufthansa și Swiss introduc catering contra cost din primăvara anului 2021

Grupul Lufthansa a anunțat că Austrian, Lufthansa și Swiss vor introduce catering contra cost din primăvara anului 2021 pe zborurile scurte și medii.

Introducerea acestei opțiuni va fi făcută treptat în primul trimestru al anului viitor iar prima dintre cele trei companii care va adopta cateringul contra cost va fi Austrian. Aceasta va fi urmată de Swiss iar apoi și de către Lufthansa.

Advertisements

Oferta noastră actuală de gustări din clasa economic nu îndeplinește întotdeauna așteptările pasagerilor noștri”, explică Christina Foerster, membru al Comitetului executiv Lufthansa Group, responsabilă pentru Clienți, IT și Responsabilitate Corporativă.

Potrivit grupului german, cele trei companii aeriene investesc astfel mai mult în sustenabilitate, selectând produse și ambalaje ecologice și reduc risipa de alimente printr-o producție mai personalizată.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

În comunicatul de presă nu se menționează dacă cele trei companii aeriene vor continua să ofere snacksuri sau băuturi gratuite pasagerilor însă cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla.

Meniurile vor fi diferite pentru fiecare dintre cele trei companii aeriene și vor fi prezentate în următoarea perioadă.

În ultimii ani tot mai multe companii aeriene de linie din Europa și America de Nord au renunțat în a le oferi pasagerilor gratuit snacksuri și băuturi pe zborurile scurte.

Advertisements
Total
42
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
42
Share