AWAS comandă 15 aeronave din familia A320

AWAS, liderul global de leasing de aeronave, cu sediul în Dublin, a anunțat o comandă de 15 aeronave suplimentare din familia Airbus A320, care cuprinde 12 x A320ceo și 3 aeronave A321ceo.

Incluzând și cel mai recent contract de cumpărare, comenzile totale ale AWAS până în prezent pentru aeronavele A320 totalizează 95 de bucăți, cuprinzând 89 x A320ceo și 6 avioane A321ceo.

Advertisements

Gama A320 este cea mai bine vândută marcă de aeronave cu un singur culoar, cu peste 12.500 de comenzi din momentul lansării pe piață. Până la această dată au fost vândute peste 7.000 exemplare către mai mult de 400 operatori aerieni la nivel mondial.

Ce face atât de specială această gamă de aeronave nu este greu de observat. Spațiul disponibil la bordul aeronavei este generos, oferind scaune standard cu o lățime de 18 inch chiar și la clasa Economy, capacitatea maximă a unei aeronave fiind de 240 locuri.

Calitățile gamei A320 sunt recunoscute de însuși CEO-ul companiei AWAS care a declarat că pune un accent mare pe avantajele financiare rezultate dintr-un consum mic de combustibil și îmbarcarea unui număr considerabil de pasageri la bordul unui astfel de avion.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share