Urmărește-ne

Biletele pentru zborul special cu Airbus A350 Lufthansa s-au vândut în numai câteva minute

Știri

Biletele pentru zborul special cu Airbus A350 Lufthansa s-au vândut în numai câteva minute

Lufthansa tocmai a anunțat pe Twitter că biletele puse în vânzare pentru zborul special organizat cu primul său Airbus A350 din 9 Februarie pe ruta Munchen – Hamburg s-au vândut în numai câteva minute.

Operatorul german va recepționa prima aeronavă Airbus A350-900 în data de 19 Decembrie, urmând ca în data de 21 a aceleiași luni avionul să ajungă la baza Lufthansa de la Munchen. Acolo, Lufthansa Technik va instala scaunele din cabina Premium și Business, urmând ca în data de 10 Februarie avionul să efectueze prima cursă regulată, de la Munchen către capitala Indiei, New Delhi.

Cu o zi înainte de primul zbor regulat, Lufthansa va zbura cu D-AIXA, înregistrarea primul său A350, de la Munchen către orașul german Hamburg. Biletele au fost puse în vânzare astăzi, iar prețul a fost de numai 179EUR pentru toate clasele de călătorie, Business, Premium Economy și Economy, însă s-au vândut în numai câteva minute.

Citește și  CEO Lufthansa: ”Nu sunt sigur dacă am comandat suficiente A350 sau posibil prea multe Boeinguri 777X”

Zborul special va decola de la Munchen la 11:30 și va ateriza în Hamburg la ora 12:00, urmând ca după un mic eveniment organizat la Hamburg, la ora 17:00, aeronava să decoleze către Munchen.

Lufthansa a comandat 25 de avioane Airbus A350-900, 10 dintre ele vor fi alocate bazei de la Munchen, urmând ca mai târziu să se decidă și locațiile pentru celelalte 15. Mai multe detalii despre Airbus-ul A350 Lufthansa pot fi găsite pe siteul LH.com/A350

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus