Știri
Îmi place

Blue Air a transportat 1,4 milioane pasageri în primele șase luni din 2016

8 iulie 2016
6086 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Blue Air a transportat 1,4 milioane pasageri în primele șase luni din 2016

Compania aeriană low-cost Blue Air a transportat, în prima jumătate a acestui an 1,42 de milioane de pasageri, cu 82% mai mulţi comparativ cu perioada similară din 2015. Această creștere poate fi datorată introducerii a 25 de rute noi în acest an şi extinderii flotei, au declarat surse din companie.

Potrivit oficialilor Blue Air, compania a transportat în 2015 un număr total de 2 milioane de pasageri, cu 400.000 de pasageri sub cel al liniei aeriene naţionale, TAROM. Dacă acest trend ascendent se va menţine pentru tot anul, Blue Air are toate şansele să depăşească compania TAROM la capitolul pasageri transportaţi.

În 2016, Blue Air a investit considerabil în flotă, iar începând cu această vară operăm un total de 26 de aeronave, o creştere masivă având în vedere că acum doi ani operam cu nouă aeronave. Din totalul de 26 aeronave, 17 au interiorul modernizat, restul urmând să intre într-un proces de modernizare în următoarea perioadă”, se arată în comunicat.

Citește și  Primele zboruri lung-curier ale companiei low-cost LEVEL au decolat de la Barcelona

Blue Air operează în actuala formulă din 2013, când Airline Management Solutions SRL a preluat, în urma unei licitaţii, afacerea Blue Air, aflată în insolvenţă.  Afacerea Blue Air a fost lansată în 2004 omul de afaceri Nelu Iordache.

sursa: digi24.ro

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *