Urmărește-ne

Blue Air a transportat 1,4 milioane pasageri în primele șase luni din 2016

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air a transportat 1,4 milioane pasageri în primele șase luni din 2016

Știri

Blue Air a transportat 1,4 milioane pasageri în primele șase luni din 2016

Compania aeriană low-cost Blue Air a transportat, în prima jumătate a acestui an 1,42 de milioane de pasageri, cu 82% mai mulţi comparativ cu perioada similară din 2015. Această creștere poate fi datorată introducerii a 25 de rute noi în acest an şi extinderii flotei, au declarat surse din companie.

Potrivit oficialilor Blue Air, compania a transportat în 2015 un număr total de 2 milioane de pasageri, cu 400.000 de pasageri sub cel al liniei aeriene naţionale, TAROM. Dacă acest trend ascendent se va menţine pentru tot anul, Blue Air are toate şansele să depăşească compania TAROM la capitolul pasageri transportaţi.

În 2016, Blue Air a investit considerabil în flotă, iar începând cu această vară operăm un total de 26 de aeronave, o creştere masivă având în vedere că acum doi ani operam cu nouă aeronave. Din totalul de 26 aeronave, 17 au interiorul modernizat, restul urmând să intre într-un proces de modernizare în următoarea perioadă”, se arată în comunicat.

Citește și  Lista zborurilor pe care Blue Air le-a anulat în octombrie 2021

Blue Air operează în actuala formulă din 2013, când Airline Management Solutions SRL a preluat, în urma unei licitaţii, afacerea Blue Air, aflată în insolvenţă.  Afacerea Blue Air a fost lansată în 2004 omul de afaceri Nelu Iordache.

sursa: digi24.ro

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus